فیلر بینی چیست؟ چرا فیلر بینی خطرناک است؟

فهرست مطالب

فیلر بینی یکی از گزینه‌های عالی برای اصلاح فرم بینی می‌باشد. تزریق ژل به بینی چند سالی است که رواج پیدا کرده است و طرفداران زیادی نیز دارد. این تزریق باعث رفع نواقص بینی و ایجاد یک بینی خوش فرم با تیغه های صاف می‌شود.

فیلر بینی چیست؟

تزریق فیلر بینی یک روش بدون جراحی می‌باشد و به ایجاد زیبایی در بینی کمک می‌کند. پزشک با تزریق دقیق ژل به بینی می‌تواند نوک بینی را بالا ببرد و انحنای تیغه بینی را صاف کند. بهتر است قبل از انجام فیلر بینی حتماً با چندین پزشک متخصص پوست و مو و زیبایی مشورت کنید. اگر بینی شما دارای قوز می‌باشد این روش مشکل را برطرف می‌کند. فیلر با ایجاد حجم در نواحی اطراف برجستگی سطح آن را یکنواخت می‌کند. همچنین افرادی که تیغه بینی آنها مقعر و فرو رفته است با تزریق ژل به نتیجه خوبی خواهند رسید.

بیشتر بخوانید:تفاوت لیفت بینی با نخ و فیلرچیست؟

انواع فیلر بینی

دو مورد از بهترین ترکیبات مورد استفاده در فیلر ها اسید هیالورونیک و کلسیم هیدروکسی لپاتیت می‌باشد. از این دو فیلر برای اصلاح فرم بینی استفاده می‌شود و کلاژن و آلاستین را افزایش می‌دهند. کلاژن و آلاستین بلوک‌ های سازنده پوست هستند بنابراین با از بین رفتن فیلر در چند ماه هنوز نتایج حاصل از آن قابل مشاهده است.

اسید هیالورونیک باعث حفظ رطوبت در زیر پوست شده و آب رسانی را بهبود می‌بخشد. از ژل هیالورونیک برای کاهش فرورفتگی در قسمت‌های مختلف صورت استفاده می‌کنند، برای مثال از بین بردن جای جوش، افزایش حجم گونه، رفع خط اخم و رفع خط لبخند و لیفت بینی از این ژل استفاده می‌شود. هیدروکسی لپاتیت به طور طبیعی در استخوان‌ ها وجود دارد و معمولاً برای رفع چین و چروک ‌های متوسط تا شدید مثل خطوط روی بینی و برای حجم دهی در نواحی مختلف صورت استفاده می‌شود.

هیدروکسی لپاتیت به صورت بیوسنتتیک تولید می‌شود به این معنی که از هیچ گونه فرآورده حیوانی استفاده نمی‌شود، برای همین امکان ایجاد واکنش آلرژی کاهش پیدا می‌کند و معتبرترین برند آن برند Radiesse است. فیلر ها در برند های زیادی موجود هستند برخی برند ها امروزه بهتر عمل کرده و متخصصان بیشتر از آنها استفاده می‌کنند. بیشتر متخصصان از ژل های موقت برای اصلاح فرم استفاده می‌کنند اما ژلی به نام بلافیت وجود دارد که ماندگاری آن بسیار زیاد است و این نوع ژل حاوی کلاژن و دانه‌ های ریز پلی متیل متاکریلات است  ژل بلافیت برای افراد زیر ۲۱ سال افراد مبتلا به آلرژی شدید و دارای حساسیت به کلاژن گاوی توصیه نمی‌شود.

انواع فیلر بینی

فیلر بینی استخوانی

افرادی که بینی استخوانی دارند معمولاً کاندید مناسب ‌تری برای تزریق ژل می‌باشند، این افراد معمولاً از قوز بینی خود ناراضی هستند و پزشک با تزریق در قسمت بالا و پایین برآمدگی آن را برطرف کرده و تیغه را صاف می‌کند. ممکن است دکتر پس از معاینه بینی در کنار فیلر استفاده از نخ را پیشنهاد دهد. نخ برای لیفت بینی و رفع افتادگی آن تاثیر بهتری ایجاد می‌کند، در روش لیفت با نخ پزشک نخ مخصوص را زیر پوست قرار داده و به سمت بالا می کشد.

 فیلر بینی گوشتی

فرم بینی گوشتی با تزریق درست ژل اصلاح می‌شود. کلیه روش ‌های غیر جراحی تغییرات جزئی ایجاد می‌کند برای تغییرات چشمگیر، پزشک روش جراحی بینی را پیشنهاد می‌دهد. افرادی که بینی بسیار بزرگ و گوشتی دارند با تزریق فیلر به نتیجه دلخواه نمی رسند اما در مورد بینی های کوچک تر پزشک با تزریق در تیغه و نوک بینی، حالت کشیده ایجاد می‌کند. تزریق فیلر دائمی نمی‌باشد و پس از مدتی جذب می‌شود. ماندگاری فیلر بینی به برند مورد استفاده و همچنین شرایط شخص بستگی دارد. به طور کلی فیلر ها ۱۲ تا ۱۸ ماه ماندگاری دارد.

از مزایای فیلر بینی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱ . نیازی به بیهوشی ندارد.

۲ .  دوره نقاهت ندارد.

۳ . در حین عمل هیچ دردی احساس نمی‌شود.

۴ . بینی را برجسته می‌کند.

۵ . با ایجاد حجم باعث تقارن در دو طرف بینی می‌شود.

 چرا فیلر بینی خطرناک است؟

پس از تزریق فیلر بینی کمی قرمزی و تورم را مشاهده می کنید در صورتی که پزشک تجربه کافی داشته باشد و قبل از تزریق داروی خاصی مصرف نکرده باشید احتمال کبودی بسیار کم است. فیلر بینی ممکن است برخی عوارض خطرناکی مانند عفونت بینی، انسداد شریان ‌های خونی، توقف جریان خون و حتی نابینایی را به دنبال داشته باشد. از عوارض ‌های فیلر بینی می‌توان به قرمزی پوست بینی، حساسیت بینی و خون مردگی روی سطح بینی اشاره کرد.

نکته ی پایانی

فیلر بینی یک روشی است که نیازی به جراحی ندارد و به ایجاد زیبایی در بینی و اصلاح فرم بینی کمک می‌کند. فیلر بینی دائمی نبوده و پس از مدتی جذب پوست می‌شود و ممکن است عوارضی مانند عفونت بینی، توقف جریان خون و خون مردگی روی سطح بینی و یا قرمز شدن پوست را به دنبال داشته باشد.

بیشتر بخوانید: آیا فیلر همان ژل است ؟ + تفاوت ژل و فیلر چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *